top of page

Mina böcker

Den vita delfinen
Aruna Publishing 2016

Flickan i fönstret
Aruna Publishing 2017

Den vita delfinen

I en by utanför Calcutta växer syskonen Sonya, Ghazi och Kamal upp i en trygg och kärleksfull miljö, något som snart slås i spillror då de blir föräldralösa.
De hamnar på det fruktade barnhemmet St Downsey's där misshandel, övergrepp och slaveri blir deras vardag. En natt flyr de och tvingas att bli några av de otaliga gatubarn som lever kring de stora sopbergen. 17 år senare är de en del av fattigdom, våld och prostitution och medan de för en kamp för överlevnad, jagas de av den forne barnhemsägaren, som utskämd och förnedrad, har svurit på att hämnas.

 

Den Vita Delfinen (nytryckningen) gavs ut av
Aruna Publishing den  13 november 2017.

Flickan i fönstret

 

Hon är en av världens mest kända författare som lever i en idyll om man får tro vad som skrivs. Sanningen är dock en helt annan. Samtidigt som rädslan för att hennes mörka bakgrund ska avslöjas är hon hotad och iakttagen av någon som vet allt om hennes förflutna.

I Stockholm växer Ana upp i en trygg och kärleksfull familj, något som slås i spillror då hennes pappas bästa vän grundlurar familjen. Hon placeras på det ökända ungdomshemmet Solvik och därefter hos en fosterfamilj, där kärlek och omsorg har bytts ut mot, våld och kränkningar. Under en semester i Holland flyr hon en natt in i Amsterdams glädjekvarter och flera år senare är hon en av de otaliga flickorna i Red Light District.

I ett fönster står Joy. En natt kliver mannen till hennes olycka in till henne och då en seriemördare härjar fritt i kvarteret tar hon ett mycket svårt och oväntat beslut, något som hon får ångra bittert.

 

Flickan i fönstret gavs ut av
Aruna Publishing den 13 november 2017.

bottom of page